maanantai 19. joulukuuta 2022

Markkinatalouden ja yhteiskunta moraalin arvoja pohdiskellen Rosina Salovaara Onlyfans ansainnasta kulttuurihistorioitsija Seppo Lehdon pohdintoja

Intiasta olevat tervehtivät rinnat paljaana kuten Seppo Lehtokin Herran siunausta lukijoille ;)
https://lehto-seppo-tamperelainen-urheilija.blogspot.com/


Markkinatalouden ja yhteiskunta moraalin arvoja pohdiskellen Rosina Salovaara OnlyFans ansainnasta kulttuurihistorioitsija Seppo Lehdon pohdintoja

Minun puolestani se ja sama jos joku haluaa OnlyFans-sivustoista maksaa, eikä kuvattava ole ns "orjana" tmv hyväksikäytön kohteena


Markkinoinnillisesti ikäisekseen helvetin hyvää mainontaa, muutamalla kuvalla julkisuutta ja ko onlyfans kautta lisätuloja ilman turhia lähikontakteja?

Voi sanoa että jos olisin ko alan yrittäjä niin katsoisin jopa oheisen julkaisun olevan kiitettävää onnistumista markkinoinnissa kun tuomitsijat antavat ilmaista julkisuutta "partisaani"-sivustolla.

Markkinataloudessa kun eletään ja riskittömiä tuottoja toisin kuin Fortum tmv (yhteiskuntamme varoja veronmaksajien piikkien Ryssäinvestointeina hukaten) katsahtaen, niin kiitettävä on pakko antaa markkinoinnin onnistumisesta, sekä tulonmuodotuksen eri lähteiden oivaltamisesta.

Tuota kuvien julkaisuja joidenkin sivustojen kautta ei nyt oikeasti voi pitää minään seksipalveluna sen enempää kuin neitsyt Maaria kuvien rinnat paljaana olevia kuvia. tai Kööpenhaminan ulkopuolella olevan "Merenneito"-patsaan kuvaa. Kyseessähän on peräkammarin pojille suunnatusta markkinoinnista joilla pojat/ miehet pumppaavat pallinsa tyhjiksi maksaen muun ilmaisen nettipornon tmv julkaisujen sijaan ko taholle kuvatarjonnastaan? Tuossa rahat menevät liki suoraan kohteelle, toki mahdolliset kuvauskulut + sivustojen käyttö maksaa.
Raadollinen seksityö ilman suojatumista tai jopa suojattuna voitaneen pitää enempi vaaroja sisältävänä kohteilleen tekijöilleen? Mm ammattiparittajat, jotka ottavat tuotot ja jättävät tekijät puille paljaille riistäen kuin orjia ammatinharjoittajia, kuten valtio tekee pääsääntöisesti pienyrittäjille soveltaen isoille yrityksille tarkoitettua raskasta byrokratiaa vähäisenkin toimeentulon hankintaan ja sitä yrittäville kaikkine rasitteineen.
1970-luvulla "onlyfans" vastaavaa täytti mm Anttilan kuvastot ;) postimyyntikatalogeina uimarantakaudella, ei heitäkään syyllistetty.
Näkyykö nänni vai ei, silläkään ei ole merkitystä kun ko kuvastojulkaisuja kun vertailee, mielikuvituksellahan ne "photoshopattiiin" ennen ja nykyään ko ohjelmilla.
Jos pitää ajatella että joku tekee kuluttavaa vuorotyötä hoitotyönä, tehdastyönä, yrittäjänä vs saa julkaisuistaan rahaa ilman ko töiden vaatimia työmatkakuluja, aikahävikkiä, sekä tulee sama tai enempi kuin vertausryhmillä, niin sitä sopii miettiä rauhassa kuka on tyhmä, moraaliton, tmv jos samaan aikaan pitää maksaa elämisen kulut ja joka kk on edessä se mistä rahat?
Eduskuntaan on kiivetty Tanja Karpelan ymv tapaan eikä ole puuttunut kuvista kuin häpyrangan vaateriekale ja juuri nännin peittävä sormenpään kokoinen riepu.

Eri asia on se että yhteiskunnassa on kommunismin perintönä ryssäläisiä valheita joita jaetaan jopa ns perinteisten puolueiden jäsenhankinnoissa, sekä estolistoissa mistä saa puhua. Se ryssäläisyys ja ryssävalheiden levittäminen omaksuminen on sitä kaikkein vaarallisinta "huoraamista", ei omien kuviensa videoidensa levittäminen. 
Se että nuori neito tai kuka tahansa on haksahtanut tämän ryssäläisvalheiden täyttämän yhteiskunnan täkyyn nähdä hyväksi julistaa kommarivalheita  mainittuina "antifasisti" tmv:na lausumina on paljon vaarallisempaa kuin kuvastonsa ja sillä mahdollinen ansainta. 

Minun puolestani ansaitkoon vaarattomasti, työtapaturman riskit lienevät vähäisemmät kuin lumenluonnissa, piha- ja puutarhatöissä. Liikkuahan toki pitää se on eri asia miten sen kukin hoitaa, jääkö ajatuksen asteelle vai ei.

Seppo Lehto kulttuurihistorioitsija eduskuntavaaliehdokas Tampere Pirkanmaa
Eduskuntavaaliehdokas 2023 Oma lista näillä näkymin
vapaussoturi@gmail.com


-----------------------
Twitterin kautta voi myös osallistua:

https://kulttuurihistorioitsija.blogspot.com/2022/12/markkinatalouden-ja-yhteiskunta.html?spref=tw #Markkinatalouden ja #yhteiskunta #moraalin #arvoja pohdiskellen #RosinaSalovaara #Onlyfans ansainnasta #kulttuurihistorioitsija #SeppoLehdon #pohdintoja Tervetuloa mukaan kommentoimaan blogiini
-------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti