maanantai 3. joulukuuta 2012

Termeistä Vapaussota lienee objektiivisin kun puhutaan vuoden 1918 sodasta, missä vastapuolina "valkoiset ja punaiset"Termeistä Vapaussota lienee objektiivisin kun puhutaan vuoden 1918 sodasta, missä vastapuolina "valkoiset ja punaiset"

Veljessota, kapina ovat toissijaisia ja harhaanjohtavia termejä, kuten myös punaisten kommarien viljelemä "sisällissota"

Rauha tehtiin nimenomaan bolsevikkihallinnon kanssa 14.10.1920 Tartossa missä määriteltiin ensimmäistä kertaa myös valtiolliset rajamme ja "Petsamo luovutettiin Suomelle ikuisiksi ajoiksi". Kuten tiedämme sopimussuhteista itään, niin ikuisuus on ollut aina suhteellista.

Oikeita sotilaita ;)? Oikeita aseita? ;) Ruandan hutujen ja tutsien taistoissa listittiin rontti 800 000 muutamassa viikossa liki keittiöveitsin. 

Bolsevikkikansanmurhaajat Leninin, Trotskin ja Stalinin päämäärä oli punainen Suomi, jolle tehtäisiin sama kuin muillekin Ukraina, muut Baltian maat, Kaukasus jne. Muutetaan kommunistiseksi isovenäläiseksi provinssiksi, mistä väestö heitetään Korean ja Kiinan rajaseuduille.

Seppo Lehto

Kulttuuri- ja sotahistorioitsija Tampere

-------------------------------------------------

http://kulttuurihistorioitsija.blogspot.com

--------------------------------------------------------------------------