keskiviikko 5. heinäkuuta 2023

Eurovaaliehdokas Seppo Lehto kommentoi: Väestönvaihdos uutisissa ja hallituksen puheissa 5.7.2023 Tampere

Eurovaaliehdokas Seppo Lehto Tampere 21.6.2023 Pidemmän kantaman aseita ja vapaaehtoisia lentäjiä F16 hävittäjien kera Ukrainalle https://Kansanmurha.blogspot.com


Eurovaaliehdokas Seppo Lehto kommentoi: Väestönvaihdos uutisissa ja hallituksen puheissa 5.7.2023 Tampere 

Tyyppiesimerkki väestönvaihdosta: Tuhotut eli kansanmurhatut intiaaniheimot, vain paikannimiksi jäivät monet esim Oklahoma. Kansa katosi ;) Ovatko nämä tämän päivän Oklahoma City oklahomalaiset nyt intiaaneja ;)?
Sama juttu Suomelta ryöstettyjen alueiden suhteen.

Väestönvaihto on ollut kokonaisvaltainen, kaikkialta minne moskovan terroristit ovat itsensä ujuttaneet Inkerinmaata myöden. 

Aluepalautukset Ryssältä verrannollisia; Japanille saariensa palautuksena, Suomelle ja Ukrainalle alueina, sekä väestönpaluuna emämaansa yhteyteen ja väestöpolitiikka vain palauttamalla ko populaatiot alueille niin Suomelle, kuten Kiovan hallinnollekin, kuten Itäiseen Ukrainaan, Krimille ja alkuperäväestöille paluuavustus; tataareille, ukrainalaisille etc ;). Toki Saksalle Köningsbergin alueen palautus ilman moskovan miehityspopulaa, sekä vahingonkorvauksineen miehitysajalta ehdottomasti. Lisäksi ympäristötuhojen korvaaminen kaikista miehitysajan tuhoista, alueiden ennallistamisista jne.


Rikkana rokassa voisi ajatella Inkerin palauttamista Suomen yhteyteen missä se oli 1721 Uudenkaupungin rauhaan asti.

Eurovaaliehdokkaanne Seppo Lehto uimisen jälkeen keväällä 2023

Seppo Lehto kulttuurihistorioitsija
----------------------------------------