torstai 1. marraskuuta 2018

Nostan kartalle julkiseen keskusteluun vaietut uhrimme ja sankarivainajamme jatkosodassa stalinismia isovenäläistä kommunismia ja juutalaisvaltio Sovjetia vastaan: Missä on heidän eli sankarivainajiemme muistonsa vaalinta

Nostan kartalle julkiseen keskusteluun vaietut uhrimme ja sankarivainajamme jatkosodassa stalinismia isovenäläistä kommunismia ja juutalaisvaltio Sovjetia vastaan: Missä on heidän eli sankarivainajiemme muistonsa vaalinta?

Kysymys youtubevideon lisäksi Pyhäinmiesten alkuperäisellä päivämäärällä tässä blogissa ilmi 1.11.2018. Vastauksia ja kommenttejanne, kiitos

https://www.youtube.com/watch?v=LG7lbEC3DS8

Tamperelainen historioitsija ja Ajan Suunnan päätoimittaja vapaussoturien, AKS:n ja IKL:n historiallisia perinteitä muistaen ja vaalien. Tehkää tekin niin, välttäkää suvakkihorojen tulkintoja kuin ruttoa ja paiseita lersseissänne ;). Pekka Peitsin huumori (Tunnetaan myös UKK:na) oli paljon verisempää, kuten tiedätte edesmenneestä presidentistämme.


Tamperelainen historioitsija Seppo Lehto valkoisena vuoden 1918 vapaussoturina eduskuntaehdokkaana avullanne ja tuellanne valkoisena vaihtoehtona eduskuntaan torjumaan mokutusta, islamia ja kusetustamme moskovan oblastin ja EU:n taholta. 

Taistoon yhteiseen kaikki vapaussotien muistoa vaalivat
https://white-alternative-into-parliament.blogspot.com/

--------------------
-------------