torstai 27. helmikuuta 2020

Voitaneen sanoa että ählyt, islamistit, neekerit ryssät etc ovat käteistä käyttäessään älykkäämpiä kuin valtiolle kontrollivallan antavat tyhmät idiootit ja matuinvaasion rahoittajat eli kantasuomalaiset:Voitaneen sanoa että ählyt, islamistit, neekerit ryssät etc ovat käteistä käyttäessään älykkäämpiä kuin valtiolle kontrollivallan antavat tyhmät idiootit ja matuinvaasion rahoittajat eli kantasuomalaiset:

https://www.verkkouutiset.fi/kateiskapina-tulisi-tarpeeseen/ 
--------
Matti Wiberg: Käteiskapina tulisi tarpeeseenMATTI WIBERG | 07.12.2019 | 09:21- päivitetty 07.12.2019 | 09:26 Käteinen on ainoa ei-kaupallinen ja anonyymi vaihtoehto, muistuttaa Matti Wiberg. 

Ohessa malliksi oten kirjoituksestaan missä mennään Hölmölä Suomessa:

"Käyttäessämme digitaalista rahaa annamme kaupallisille yrityksille vallan rahastaa meitä korttimaksuista, nostomaksuista, vuosimaksuista, jne.

Käteinen on ainoa maksuväline, jota kukaan muu kuin sen haltija ei omista. Käteistä ei voida hakkeroida eikä se jätä jälkiä.Käteinen on myös oleellisesti parempi apukeino budjettia suunniteltaessa kuin luottokortti. 


Käteinen toimii budjettirajoitteena paljon kätevämmin kuin luottokortti. Kuten monen ylivelkaantuneen elämäntilanteesta käy ilmi, monilla on ylivoimaisia vaikeuksia hahmottaa kulutusrajojaan ja maksukykyään. 

Käteinen auttaa elämänhallinnassa.Käteisen katoaminen vaikeuttaa muidenkin kuin alamaailman toimintaa. Erityisiin vaikeuksiin joutuvat ikääntyneet ihmiset, jotka eivät halua tai edes osaa ottaa käyttöön digitaalisia maksutapoja. Syrjässä asuvat ihmiset ovat vaikeuksissa, kun käteisen nostaminen edellyttää matkustamista toisille paikkakunnille, jotka saattavat olla hyvinkin kaukana kotoa.

Käteisen ylläpitäminen on myös turvallisuustekijä. Digitaalinen raha on erittäin haavoittuvainen, aivan toisella tavalla kuin käteinen. Kriisioloissa digitaalinen maksujärjestelmä voi romahtaa ja lakata kokonaan toimimasta. 

Käteinen voi toimia kriisissäkin. Globalisaatio edellyttää halpoja, nopeita ja turvallisia maiden rajat ylittäviä maksutapoja. Nyt niitä ei vielä ole. EU:n tulisi kyetä rakentamaan eurooppalainen maksu-unioni, jossa niin käteiset kuin sähkörahat liikkuvat turvallisesti, edullisesti ja nopeasti.Unissakävelijöinä kuljemme kohti yhteiskuntaa ilman käteistä."
--------------Kulttuurihistorioitsija kuntavaaliehdokas Lehto Seppo Tampere silvottu tynkä-Suomi

Kansakunnan soihtu ja valontuoja palveluksessanne kuntavaaleissa 2021 jälleen

https://kuntavaaliehdokas-Tampere-2021.blogspot.com

------------------------------------------
https://kulttuurihistorioitsija.blogspot.com/
----------------------
------ -