keskiviikko 26. huhtikuuta 2023

Kansakunnallinen naurava kulkurinne, ei mikään seinille kuseskeleva Vesa-Matti Loirin esittämä "Kusela" ;) Kulttuurihistorioitsija Seppo Lehto ajankuvaaja Vänrikki Ståhlin tanhuvilta elää kuin vapaussoturi tarjoutuen eurovaaliehdokkaaksi 2024 eurovaaleihin

Eurovaaliehdokas Seppo Lehto Tampereelta europarlamenttiin 26.4.2023 kuva1
https://eurovaaliehdokkaasi-seppo-lehto.blogspot.com/Kansakunnallinen naurava kulkurinne, ei mikään seinille kuseskeleva Vesa-Matti Loirin esittämä "Kusela" ;)

Eurovaaliehdokas Seppo Lehto Tampereelta europarlamenttiin 26.4.2023 kuva2  https://eurovaaliehdokkaasi.blogspot.com/
Kulttuurihistorioitsija Seppo Lehto ajankuvaaja Vänrikki Ståhlin tanhuvilta elää kuin vapaussoturi tarjoutuen eurovaaliehdokkaaksi 2024 eurovaaleihin valkoisena vaihtoehtona valkoisempaan tulevaisuuteen ilman "kusettajia" ;) tmv demlaluteiden lemmikkejä ;)

Eurovaaliehdokas Seppo Lehto Tampereelta europarlamenttiin 26.4.2023 kuva3
https://europarlamenttiin.blogspot.com
Eurovaaliehdokas 2024 isänmaan asialla: Kulttuurihistorioitsija islamkriitikko Lehto Seppo vapaussoturi@gmail.com Demlamafian "Kalterijääkäri" Seppo Lehto on kansakunnan palveluksessa edelleen rajatonta maahanmuuttoa vastustaen ja maamme säilyttämiseksi sellaisena kuin se on ollut. En hyväksy hallituksen ja erilaisten koululaitosten ohjelmaa mokutuksesta ja siitä että vero- ja velkarahoin koulutamme ilmaiseksi muita kuin suomalaisia. Oikea europarlementtihehdokas White Lives Matter ;) Of Course in your case, too?

Tuli tänään 26.4.2023 parannettua 1 km uintiaikaa 1 t 6 minuuttiin eli n minuutin parannus. Bonuksena uin vielä 100 metriä päälle. Elopaino 96 kg ;) Repikää perässä ;) Kättä en ala vääntämään ;) En jaa masennusta muille ;)

Eurovaaliehdokas Seppo Lehto Tampereelta europarlamenttiin 26.4.2023 kuva4
---------------------------
Vietetään valkoista vappua 2023 Laukontorilta Hämeenpuistoon Suomen lippuja kantaen ;)?


Kulttuurihistorioitsija Seppo Lehto europarlamenttiin tuellanne?

-----------------------------


---------------------