perjantai 13. toukokuuta 2022

Yhteenveto Ryssän ja erilaisten ryssäläisten käkien ujelluksesta Natojäsenyyshakemuksen jättöä ennen Brysseliin

Ryssän imperialismi upotkoon kuten Azovan merellä maaliskuussa 2022

Yhteenveto Ryssän ja erilaisten ryssäläisten käkien ujelluksesta Natojäsenyyshakemuksen jättöä ennen Brysseliin

Tasavallan presidentin ja pääministerin yhteislausunto Suomen Nato-jäsenyydestä 12.5.2022


Vain imperialistien vuosisatainen sotarikollinen mongoliruhtinaiden orjavouti Ryssä on ryssinyt suhteensa muihin maihin ja kansoihin. On turha syyllistää ja käyttää Ryssän raiskaajan logiikkaa perusteena "kasvoton länsimaa, joka on täysin turhaan ryssinyt toimivat välinsä Venäjän kanssa". 

En mielelläni siteeraisi sauli niinistöä kun oli turhan pitkään vain tarja kgb-halosen varjo Ryssälän orjana, mutta kuittasi mielestäni selkeästi selkosuomella kirjattuna: "Ryssä voi katsoa peiliin, kuka on ryssinyt".

On edesvastuutonta yrittää puhua "ryssäkielisten sortamisesta", kun näyttö on että nimenomaan Ryssä ryssäenemmistöiset maakunnatkin on raunioittanut Donbassista Luhanskiin Mariupoliin etc.

Valkoista Vappua Seppo Lehto Miehitetyt alueet takaisin Ryssä helvettiin


Tarton rauhaliikkeen perustaja edesmennyt Martti Siirala psykiatri vertasi Ryssää myötäileviä Tukholman syndrooman oireisiksi ja Suomen tapauksessa ko myötäilijöitä "Suomen taudista" kärsiviksi.

Seppo Lehto Isänmaan asialla ei tingitä vaan vaaditaan miehitetyt takaisin Ryssältä 21.4.2022 pic1

Seppo Lehto kulttuurihistorioitsija aluepalauttaja eduskuntavaaliehdokas Tampere Pirkanmaa


Aluepalauttajia eduskuntaan, Suomi suureksi vähintään miehitetyt alueet takaisin ja sotakorvauksina Kuola, historiallinen Itä-Karjala sekä Inkerinmaalta maayhteys Eestiin! Joten oheista Suur-Suomi karttaa voitaisiin laajentaa kattamaan Suomenlahti palautettavine saarineen ko Eestiin asti Suomelle ;) Kohtuus kaikessa, Ryssällä olisi kaikista eurooppalaisista ja Japanin saarten miehityksistään luopumisen jälkeen edelleen eniten maapinta-alaa, joten turha ulista Ryssän ryöstömaiden palauttamisista oikeille tahoille.


Kolmen kannaksen rajat Suur-Suomi

Aluepalauttajia eduskuntaan ja ryssäläiset desanttimme muilutettava miehitysrajalle kokeilemaan miltä se muukin kuin poliittinen disinfo ryssänpaska ja kaalikeitto maistuu Ryssälässään.

Tarja Halonen miehittäjä-Ryssän Troyan hevonen ex-presidenttinä maanpetossyytteeseen presidenttikautensa maanpetoksellisista toimista miehittäjä-Ryssän hyväksi tekemistään virkarikoksista!



-----------------------------------------------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti