maanantai 18. tammikuuta 2021

Kansallisella rintamalla, ei ole vielä tapahtunut kansakunnan heräämistä vaan suurin osa porukasta on naama kiinni joko omassa tai toisen perseessä uskaltamatta kritisoida mennyttä, olevaa, saati tulevaa

Tavoitteita uudelle vuodelle: Eroon toiseuden palvonnasta ja sille uhraamisista millään muotoa

Uusi vuosi 2021 on alkanut toisin kuin vuosi sitten edes jonkinlaisella "valkeudella" lumipeitteellä, joita on muutaman kerran saanut kolailla

Kansallisella rintamalla, ei ole vielä tapahtunut kansakunnan heräämistä vaan suurin osa porukasta on naama kiinni joko omassa tai toisen perseessä uskaltamatta kritisoida mennyttä, olevaa, saati tulevaa.

Vaihtoehtoja toki on: Tervetuloa yhteislistallemme omalla valitsijayhdistykselläsi oheiseen tapaan. Ohessa mallia kuinka lanseeraan = julkaisen listalle tulevia kuntavaaliehdokkaita, jotka keräävät sen 10 nimeä tukilistaan ja tulevat samalle yhteislistalle:

https://tampere-sitoutumattomien-yhteislista.blogspot.com/

Tampereen Hervannassa kuten joissakin muissakin kaupunkikeskittymissä on jo enemmän kuin 1/3 mustaa tulevaisuutta, sen kertoo ihan silmä ja katunäkymä 

https://Kuntavaaliehdokas-Tampere-2021.blogspot.com

Kuntavaaliehdokas Seppo Lehto Tampere 

https://Tampere-kuntavaalien-yhteislista-2021.blogspot.com/ 

Tervetuloa mukaan vaikuttamaan katunäkymään toivomuksena muutakin kuin mustia roskasäkkejä ulkosalla, onneksi tulee edes valkoista lunta ;)



Kuntavaaliehdokas Tampere Lehto Seppo Kuva 28.9.2020

https://kuntavaaliehdokas-2021-Tampere.blogspot.com/ Eri blogeissa aatoksia jaloja yhteiseksi hyväksemme, joten kannatusta esittämilleni asioille kuntavaaleissa. Kiitos etukäteen.

Yhteinen vaatimuksemme: Tampereen kuntabudjeteista poistettava kaikki maahanmuuttajien tukirahat (Koska suomalaisten syrjintää). 

Vapaudenpatsaan punagraniitti palautettava takaisin patsasta ympäröimään vuoden 2003 jälkeen poistettu ja tuotu harmaata graniittia tilalle.

-------------------

Kulttuurihistorioitsija tamperelainen kuntavaaliehdokas suomalaisuuden asialla, ole sinäkin?

https://kulttuurihistorioitsija.blogspot.com/

-----------------------------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti